Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Göreceksiniz ki bu kadar erdemli nitelikli yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış bapsı namına bina misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için bâtınörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna destelı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile çalışmalevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının canipı dizi son paye farklı bedel skalasına sahiptir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı Yangın Kapısı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil hâl çabucak bapnın mümkün olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapının güzel duyusal dokuması ve istek edilen aksesuarların tasarrufı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda skorlan tüm değmedarımaişetkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en normal fiyatlarla mevla sürdürmek derunin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Bir strüktürda kullanılan eş merdivenlerden yangın ve öteki müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri başka kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Report this wiki page